garmin tempe

Post Reply
User avatar
ibbowhunting
Rank: Champion
Posts: 389
Joined: Wed Feb 01, 2012 9:29 pm
Location: Northern Minnesota

garmin tempe

Post by ibbowhunting » Sun Sep 28, 2014 7:14 pm

anybody buy a garmin tempe yet, I just came across it, looks like a great idea, I have astro 320 will it run more then one temp sensor? any input would be great

User avatar
Lucky Dog
Rank: Junior Hunter
Posts: 59
Joined: Sat Sep 03, 2011 7:27 am
Location: Midland, MI

Re: garmin tempe

Post by Lucky Dog » Wed Oct 01, 2014 6:44 pm

ibbowhunting wrote:anybody buy a garmin tempe yet, I just came across it, looks like a great idea, I have astro 320 will it run more then one temp sensor? any input would be great

I have it.
It has an effective range of about 40-50 feet.
As far as I can tell, it will only run one Tempe at a time.

Post Reply